DE ''GENERALE REPETITIE'': DVV C7 - C4 TEAM (ZAT 11 MEI 2013)

11-05-2013 16:54

Of je nou als trainer of speler het DVV terrein op loopt,het blijft een dingetje.Vandaag tegen de C7 van de vereniging uit Duiven.''Duiven uit altijd lastig'' was ook vandaag de insteek.

Ook vandaag veel afwezigen in ons team,dus de gaten moesten worden opgevuld.Timo,Duncan en Luc konden vandaag met enig kunst en vliegwerk op tijd aanwezig zijn.De boodschap was simpel...ervoor gaan en misschien is er wat te halen.

De wedstrijd begon hoopvol maar al snel kwamen de mannen van DVV onze helft van het veld verkennen.Kans na kans werd gemist en het geluk was in de eerste helft redelijk aan onze kant.We bleven vechten voor wat we waard waren en door onzorgvuldigheden bleven we eigenlijk tegen onszelf voetballen.We bleven veel te veel door het centrum voetballen en verloren veel duels.Inmiddels was de schade opgelopen tot een 2-0 achterstand(had veel meer kunnen zijn) maar door een strafschop die door Timo koelbloedig werd ingeschoten kwamen we terug in de wedstrijd.Vervolgens brachten we na een mooie aanval Joey in stelling en na een mooi schot belandde de bal op de kruising.Ik had em al geteld!!

We gingen de kleedkamer in met een 2-1 achterstand maar het was voor iedereen duidelijk dat er vandaag wat te halen was in Duiven...Het moest vooral feller en meer van ons eigen doel af voetballen was de sleutel... achteraf...

Vol vertrouwen gingen we de tweede helft in.Met wat wijzigingen her en der zou het beter moeten gaan.We gingen rustiger en met meer zelfvertrouwen spelen waardoor DVV moeilijk van hun eigen doel af kwamen.We hielden de druk op de ketel en gingen minuut na minuut beter voetballen.Met name het collectief gaf de doorslag en resulteerde in een aantal mooie aanvallen en mooie doelpunten.Het ging snel...3-1...als dat maar goed gaat,omhoog met die koppies riep de coach...3-2...lekker...3-3...jawel...4-3...vasthouden nu...5-3..Jaaaaaaaaaaa!!!.(wie spreekt hier nou??...Jack?)

Een 3-1 achterstand ombuigen tot een 3-5 overwinning.....Klasse!!!...Eindstand:DVV - C4 team  3 - 5

Winnen is mooi en nog mooier als het bij en tegen DVV is.En vandaag door met name het harde werken van het hele team maakt deze overwinning erg mooi.Timo,Duncan,Luc bedankt voor het meespelen.C4 team goed gespeeld en hard gewerkt vandaag...Dik en dik verdiend gewonnen!!!