KANSLOZE NEDERLAAG THUIS TEGEN VVO C4(24 NOV.2012)

24-02-2013 10:56

 

Op onze website staat te lezen ''Als je vecht kan je winnen,als je niet vecht heb je al verloren''.Voor de wedstrijd van vandaag(24 Nov 2012) is het 2e gedeelte van deze(onze) leus zeker van toepassing.Alles wat er op trainingen geleerd wordt was vandaag niet of nauwelijks te zien.
 
We waren er als team niet bij en met veel dingen bezig die niet met voetballen te maken hebben.Onrustig aan de bal, slappe en onzuivere passes,niet fel genoeg en ga zo maar door.Dit had VVO zeer snel in de gaten waardoor het hun wel heel erg eenvoudig werd gemaakt.
 
Zelfs op de bank waren we met van alles bezig behalve met de wedstrijd. De focus(concentratie) was er niet !!!
 
In de tweede helft maakten we er nog wel eentje voor de eer,maar dat was het dan ook.Wel heb ik een aantal spelers gezien die wel wilden winnen en voor deze spelers vind ik deze nederlaag dan ook zeer zuur....
 
Als je verliest dan is dat nooit leuk maar vandaag was de meerderheid er niet bij waardoor zo'n nederlaag slecht te verteren valt...Geen team gezien vandaag !!!
 
 
 
Volgende week tegen DVV (onze laatste wedstrijd) zullen we met z'n allen de koppies erbij moeten hebben anders gaat het geen fijne Zaterdag worden...Ik hoop dat het ''team'' er dan weer is...