OEFENWEDSTRIJD DVC'26 C5 - C4 TEAM (ZAT.23 FEBR.2013)

01-03-2013 17:56

Na een aantal weken niet voetballen stond er vandaag (23 Februari 2013) een oefenwedstrijd op het programma. Met een gevoelstemperatuur van 6 tot 8 graden in de min begonnen we vol goede moed.Sinem,Frauke en Sander waren zwak ziek of misselijk en dus niet aanwezig.

De wedstrijd begon in evenwicht en na een 1-0 achterstand kwamen we snel terug in de wedstrijd met een mooie aanval aan de rechterkant afgemaakt met een mooi doelpunt van Levi.De wedstrijg ging tot dit moment lekker heen en weer.Wat er daarna gebeurde is bijna niet te verklaren.Blessure na blessure en hoe hard we ook wilden het liep gewoon niet meer.Daarbij had Ruben vandaag ook niet zijn beste dag.DVC maakte het ene na het andere doelpunt en in de rust stonden we met 4-1 achter.

De tweede helft ging het zo maar door totdat we zo'n 10 minuten voor het einde nog wat kansen kregen maar ook dat kleine beetje geluk was er vandaag niet.Blij met het feit dat het een oefenduel was gingen we met de nodige ervaringen huiswaarts... naar de kachel...

Niet onze beste pot maar er is in elk geval wel gevochten...eindstand: 9-1 in het voordeel van DVC C5.