VERSLAG WEDSTRIJD:C4 TEAM-SDZZ C1(2 FEBR.2013)

01-03-2013 17:56

Onze eerste wedstrijd in de 2e helft van de competitie.....Hoe scherp zijn we na de winterstop en wat is er blijven hangen van onze ervaringen de afgelopen halve competitie?.Plus dat we het vandaag ook nog zonder Martijn en Jasper moeten doen....

Te gast op ons sportpark vandaag is SDZZ C1,de ploeg waar we eerder dit seizoen ook op eigen veld tegen speelden.We herinneren deze tegenstander met name door de ''reus'' in hun team .De wedstrijd begon redelijk in balans maar toch had ons team meer druk naar voren dan de tegenstander.We waren zelfs iets beter...Het ging op en neer waarbij beide teams een aantal malen gevaarlijk voor de keeper kwamen.Maar zoals gezegd speelden wij het grootste gedeelte van de wedstrijd beter en op de helft van de tegenstander.Door alweer een vrije trap van Tim, in combinatie met een blundertje van de keeper kwamen we op voorsprong en gingen we wat makkelijker voetballen.De voorsprong konden we tot in de kleedkamer behouden en dus was ons vooruitzicht ok.

In de kleedkamer was de stemming positief maar we moesten ons zeker niet al te rijk rekenen met nog maar een doelpunt voorsprong.De tweede helft speelden we zelfs iets beter dan de eerste helft en konden we onze voorsprong uitbouwen tot 2-0 na een mooie combinatie via het middenveld tussen Raoul en Sinem waarna laatstgenoemde prachtig scoorde..We hielden ons hart vast toen we niet goed uitverdedigden en de tegenstander zomaar op goal kon schieten.Natuurlijk is Christel niet zomaar gapasseerd en dat bleek maar weer,na goed teageren kon een tegendoelpunt voorkomen worden.Het werd nog wel even spannend na het tegendoelpunt van SDZZ door onoplettendheid van onze kant,maar we konden met z'n allen verdere schade voorkomen.Eindstand na een goed gespeelde wedstrijd door ons team en een tegenstander die niet zomaar te verslaan is,een verdiende 2-1 overwinning...

Lekker potje en goed gedaan allemaal !!!