VERSLAG WEDSTRIJD:CONCORDIA C3 - C4 TEAM (2 MAART 2013)

02-03-2013 17:57

Eindelijk weer normaal voetbalweer!!!.Vandaag (Zaterdag 2 Maart 2013) reizen we af richting Wehl om daar voor de 2e keer dit seizoen aan te treden tegen het C3 team van vv Concordia.Met de overwinning nog in ons achterhoofd(het werd de vorige keer 2-1 in ons voordeel)bespraken we in de kleedkamer hoe vandaag de wedstrijd te spelen.Met een compleet aangepast team vandaag omdat er maar liefst 6 afmeldingen waren!!!.Er moest vandaag eerst gewinkeld worden om aan een aanvaardbaar aantal spelers te komen.Goed dat het C5 team vrij was en na veel kunst en vliegwerk is het uiteindelijk gelukt een volwaardig team op de been te krijgen.

Na de gebruikelijke warming-up begonnen we aan de wedstrijd met een goed gevoel.We hadden zeker de eerste helft het betere van het spel,maar kwamen ondanks dat toch op achterstand.Het team vocht en na een snelle inworp en een mooie aanval kwamen we op gelijke hoogte.De eerste helft zat er voor ons veel meer in,maar het scoren lieten we na...

In de tweede helft was het eigenlijk aan ons om het af te maken want we hadden het eerste gedeelte van de wedstrijd de overhand en speelden het meerendeel op de helft van de tegenstander.Maar het leek wel of we elkaar niet meer wilden of konden vinden.Paniekvoetbal was het juiste woord en niemand in ons team had de intentie om eens lekker de medespelers wakker te schudden.Concordia had snel in de gaten dat het bij ons totaal niet meer liep en deed wat het moest doen...scoren...3 keer maar liefst.De laatste 7 a 8 minuten werden we plotseling wakker en was er zowaar een mooie aanval te zien met een doelpunt als beloning.Wakker waren we opeens en kans na kans,maar liefst twee 100 procent kansen en een schot op de lat gingen er wonder boven wonder ook niet in...Het team was weer aan het voetballen geslagen maar het was vèèl te laat...

Complimenten en dank aan Danny,Raymond en Giovanni uit het C5 team voor het meespelen. Zij deden zeker niet onder deze wedstrijd.

We kunnen tenslotte niet anders concluderen dat deze wedstrijd in de eerste helft beslist had moeten worden en we het in de tweede helft hebben laten afweten,voetballend.

Eindstand: Concordia C3  4  -  C4 team  2.