WEDSTRIJD TEGEN T'PEESKE C1 VERLOREN(10 VOV.20120

24-02-2013 10:59

Een belangrijke wedstrijd vandaag(10 Nov.2012)in onze competitie.Als we deze wedstrijd winnend afsluiten gaat het nog spannend worden.

We begonnen de wedstrijd te slap en hielden ons niet aan de gemaakte afspraken.t'Peeske kon te makkelijk voetballen door met name onze te slappe mandekking en inzet.De eerste helft kwamen we dan ook verdiend op een 2-0 achterstand...

t'Peeske speelde geen hoogstaand voetbal dus met een beetje goede wil is er wat te halen.De tweede helft zouden we het na een duidelijk gesprek in de kleedkamer het met z'n allen beter gaan doen.Er moest feller gespeeld gaan worden en er moest een schepje bovenop.Dat deden we goed met alles wat we waard waren en dus waren we de tweede helft duidelijk de bovenliggende party.Er waren mooie combinaties zowel links als rechts te zien.We kregen er geloof in en werden zeer gevaarlijk.Bij de tegenstander brak wat paniek uit doordat ons team beter ging spelen.

Alleen maakten we de vele kansen niet af en als je wilt winnen heb je 1 doelpunt meer nodig dan de tegenstander.Dit gebeurt jammer genoeg niet en win je ondanks een prima 2e helft niet.Een zwakke eerste en een dominerende 2e helft bracht helaas geen winst op.Gezien de 2e helft hadden we zeker meer verdiend...minimaal een gelijkspel.

Dit is de conclusie die we dan ook uit deze wedstrijd kunnen en moeten trekken.....