WEDSTRIJDVERSLAG:C4 TEAM - S.V.LOIL C1(ZAT 27 APRIL 2013)

27-04-2013 21:48

Vandaag moesten we tegen SV Loil C1. Omdat Frauke en Sinem er niet waren hadden we Duncan en Delano uit de C2 geleend. Piet en Marc waren onze trainers en Marco onze grensrechter. We begonnen meteen fel en stonden na een paar minuten al met 1-0 voor. Al gauw werd het 2-0 en 3-0. We gingen rusten met een 5-1 voorsprong. Iedereen was tevreden met het spel en we gingen in de tweede helft er weer flink tegen aan.

In de tweede helft waren er veel mooie combinaties wat soms tot een doelpunt leidde. Er zaten een paar hele mooie doelpunten tussen. Uiteindelijk scoorde Loil ook nog een keer en kregen we een indirecte vrije trap tegen in het strafschopgebied. Daar kwam geen doelpunt uit omdat wij een goede muur gebouwd hadden in het doelgebied. Uiteindelijk was de eindstand 9-2 en was iedereen blij dat we gewonnen hadden. Duncan en Delano bedankt voor het meedoen en op naar woensdag, uitwedstrijd tegen Dieren!