WEDSTRIJDVERSLAG:HALLE C1 - C4 TEAM(DINSDAG 14 MEI 2013)

14-05-2013 22:01

Voor de wedstrijd van vandaag trokken we richting de achterhoek naar het mooi gelegen Halle.De aftrap was wat later dan gepland doordat we in een file terrecht kwamen.Voor een aantal spelers was het weer wennen aan de grasmat door een aantal weken van afwezigheid.

De wedstrijd begon met veel onrust doordat de tegenstander ons opjaagde.Hier hadden we geen antwoord op en we lieten ons eigenlijk overlopen.We kwamen wel aan de bal maar dat duurde meestal niet lang.De tegenstander was fysiek zeer aanwezig maar de combinatie van inzet en gedrevenheid die deze ploeg uitstraalde was voor ons team te veel van het goede.Halle domineerde de hele eerste helft en kwamen slechts tot een 3-0 voorsprong door hard werken aan onze kant.Het rustsignaal klonk dan ook als een bevrijding...

Op de vraag wat er beter kon klonk het antwoord:''alles''.Niet helemaal waar vond ik,maar het moest zeker feller en als een tegenstander beter is dan moet je proberen om het voetbal eruit te krijgen.1 op 1 voetballen dus...kort erop spelen.

Dat was de boodschap en we gingen wel wat beter voetballen en kwamen zelfs tot ver op de helft van Halle.Verder dan de 16 meter kwam het eigenlijk niet door het legertje reuzen achterin bij de tegenstander.Er was een speler die vandaag prima presteerde.Christel voorkwam veel doelpunten en kreeg complimenten van de scheids en andere mensen van Halle.Al met al was de tweede helft een stuk beter dan de eerste,Halle bleef op 3-0 voorsprong.

Geen schande om van deze tegenstander te verliezen want ze waren een klasse beter...Mooier kan ik het niet maken...of wel...de volgende officiele wedstrtijd spelen we in Berlijn!!!