WEDSTRIJDVERSLAG:V.V.DIEREN C3 - C4 TEAM(WOENSDAG 1 MEI 2013)

02-05-2013 16:47

De KNVB was zo vriendelijk om voor ons de (inhaal)wedstrijd tegen Dieren in te plannen in de Meivakantie.En dus was het weer organiseren geblazen.Afwezigen waren:Ruben,Tomas,Sinem,Jasper,enTim.Daarvoor in de plaats deden Dylan,Jesse en Duncan mee.

We traden aan tegen de overduidelijke koploper en degradant uit de 3e klasse v.v.Dieren C3.Een team dat in elk geval fysiek aanwezig was.De wedstrijd begon naar mijn mening ontspannen nadat ik iedereen op het hart had gedrukt dat ons team weinig te verliezen had en de tegenstander des te meer.We konden zeker de eerste 20 minuten goed meekomen doordat het hele team er flink tegenaan ging.Echter door een communicatiefoutje achterin gaven we eigenlijk het eerste tegendoelpunt weg.Wellicht was dit het keerpunt in de wedstrijd.Kan gebeuren zoiets,we lieten er ons in elk geval niet door van de wijs brengen.Er kwamen zelfs een aantal kansjes,maar het afmaken liet te wensen over.Dieren kwam in de eerste helft met 2-0 voor te staan,maar tegen zo'n (fysiek)sterk team is dat zeker geen schande.

De eerste 5 a 10 minuten konden we nog redelijk stand houden,maar daarna raakte Stijn geblesseerd met name door de fysieke wat overdreven aktie van de tegenstander en ook Frauke's been moest het ontgelden(blessurebehandeling was niet nodig..stoer wijfie...).Jesse kwam daarna met de schrik vrij na een bijna frontale ''botsing'' met een speler van Dieren.Even werd de stemming wat grimmiger maar door enige toegesproken woorden van de trainer liep ook dit met een sisser en een al dan niet gemeende handdruk af.Dieren liep de rest van de wedstrijd eigenlijk over ons heen maar het had veel erger gekund.Jesse kreeg tenslotte waar hij zo hard voor had gewerkt,een verdiend doelpunt.

Eindstand:Dieren C3 - C4 team  6-1.

Complimenten waren er nog van de Dierense trainer voor het hele team met nog de vraag waarom s.c.Groessen C4 team zo laag in de competitie staat.Het antwoord daarop weten we denk ik allemaal wel...

Ik heb vandaag in elk geval een prima gespeelde (team)wedstrijd gezien.Dylan,duncan en Jesse bedankt...